Ági Varázsa Cukrászműhely - rólam

torta ikon

Így kezdődött

Gyermekeim születése után, szükségét éreztem, hogy találjak egy olyan hobbit ami kikapcsol és feltölt. - Aki anya, az biztosan tudja, hogy mire gondolok. - A tortakészítés volt az a tevékenység, amiben ezt megtaláltam. Az ikrek első születésnapi tortájának elkészítése után fogalmazódott meg bennem, hogy cukrászattal szeretnék foglalkozni.

torta ikon

Lengyel Ágnes

A cukrász képesítés megszerzése fontos momentum volt az életemben, de az igazi fejlődés csak ezután következett. Az egyedi torták készítése és díszítése gyorsan a szenvedélyemmé vált. Végül 2020-ban elkészülhetett a megálmodott cukrászműhelyem, Budapesten a 15. kerületben amely egész családom kitartó munkájának eredménye.

Nem megfeledkezve a hagyományos ízek kedvelőiről sem, kiemelt feladatomnak tartom az újdonságok kutatását és kínálatom folyamatos bővítését.

Fontosnak tartom az egyedi kívánságok figyelembevételét, hiszen úgy gondolom, hogy egy születésnapra, esküvőre vagy bármilyen hasonlóan fontos ünnepi eseményre készült torta az esemény egyik fő momentuma.

Lengyel Ágnes cukrász
torta ikon

Alapelvek

a termékeimet minőségi alapanyagok felhasználásával készítem

a torta krémbe margarin helyett vajat és sok esetben mascarponét és tejszínt teszek

A bizonyos összetevőkre (tej, laktóz, szója) érzékenyek, a cukorbetegek, valamint a bio illetve vegán étrendet követők egyaránt fordulhatnak hozzám bizalommal, mivel termékeim jelentős részét el tudom készíteni számukra is fogyasztható módon

Végezetül a legfontosabb, hogy egy egyedi, személyre szabott torta – legyen az mesefigurás, focicsapatos, kisállatos, autós, zombis, humoros vagy esküvői – minden esetben képes örömöt és boldogságot varázsolni az ünnepelt számára